WORLDWIDE SHIPPING (Danmark: fra 39kr. - Fri fragt ved køb over 999kr.)
Fragt 75 SEK
We ship to EU, Usa and Canada. Website is gradually being translated to english.

Betingelser

BETINGELSER

Ved at foretage køb hos MOLECULE CLOTHING accepterer du samtidig en aftaleindgåelse. De forskellige betingelser for køb finder du opdelt i forskellige kategorier her på denne side.

Denne aftaleindgåelse skal i forbindelse med et køb på siden godkendes i forbindelse med gennemgangen af købet under punktet "AFGIV ORDRE", hvor du skal sætte flueben i "Jeg har læst og accepterer webshoppens Vilkår og betingelser " for at gennemføre købet.

Aftaleindgåelsen omfatter følgende:

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres hos MOLECULE CLOTHING, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos MOLECULE CLOTHING.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres hos MOLECULE CLOTHING på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status via MIN KONTO.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos MOLECULE CLOTHING, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra MOLECULE CLOTHING. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Bestilling

Herunder er guide til hvordan du handler på siden. Skulle du have spørgsmål eller problemer af nogen art, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, mail eller telefon, og så vil vi med glæde hjælpe dig igennem køb på siden.

KØB trin-for-trin:

1. Find den ønskede vare.

2. Kom varen i Indkøbskurv ved at klikke på symbolet "Tilføj til kurv".

3. Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis der skal handles mere.

4. Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser og fx ændre antallet af varer, kan du via ikonet af en kundevogn i højre hjørne henholdsvis slette eller rette i boxen med antal. Ændringerne opdateres øjeblikkeligt.

5. Herefter går du til betaling og indtastning af personlige oplysninger. Tast på ikonet: "GÅ TIL KASSEN".

6. På næste skærmbillede skal du indtaste dine kundeoplysninger herunder emailadresse. Din ordrebekræftelse bliver sendt til denne emailadresse. Du har mulighed for at sætte flueben i nyhedsmail. Denne service kan til enhver tid afmeldes på forsiden.

7. For at komme videre til betaling, SKAL du sætte flueben i: "Jeg har læst og accepterer webshoppens Vilkår og betingelser"

8. Vælg din betalingsmetode og klik på "AFGIV ORDRE".

9. På næste skærmbillede åbner der sig et "pop-up" vindue fra Bambora, hvor du skal indtaste dine betalingsoplysninger. Se afsnittet herunder for information om hvilke betalingsformer vi modtager.

10. Efter gennemført betaling modtager du en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger. Det er en god idé at tjekke din mails spam/uønsket postmappe, hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse umiddelbart efter købet er gennemført.

11. Når din bestilling er ekspederet modtager du 2 mails. Den ene er fra vedrørende dit trackntrace nummer og den anden er en ordrebekræftelse på at din pakke er afsendt. Se afsnittet vedrørende forsendelse for mere information.

 

Betaling

MOLECULE CLOTHING modtager betaling med:

 • Dankort/VISA-Dankort
 • eDankort
 • Visa Electron
 • Mastercard, Maestro
 • JCB
 • American Expres
 • Mobile pay
 • Viabill (gebyr og rentefri afbetaling)

Alle betalinger vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alt efter betalingsform og din egen bank kan du dog i nogle tilfælde se beløbet, som være trukket på din konto umiddelbart efter købet.

MOLECULE CLOTHING krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med pbs.

MOLECULE CLOTHING anvender endvidere "Dankort secured by Nets" for højere sikkerhed og for at imødegå svindel.

Levering i Danmark

MOLECULE CLOTHING leverer med GLS til en GLS pakkeshop til modtager. Rettidig levering forudsætter dog at fragtfirmaet overholder deres leveringsfrister. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtfirmaet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

MOLECULE CLOTHING kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos vores fragtudbyder.

Under ordregennemgangen har du som kunde selv mulighed for at vælge den GLS pakkeshop du finder mest hensigtsmæssig.

Levering til øvrige lande

MOLECULE CLOTHING leverer med GLS til døren eller pakkeshop nær modtager. Rettidig levering forudsætter dog at fragtfirmaet overholder deres leveringsfrister. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtfirmaet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

MOLECULE CLOTHING kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos vores fragtudbydere.

Reklamationsret

MOLECULE CLOTHING yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles MOLECULE CLOTHING indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Bytte, reklamation og varereturnering

Bytte af vare ved køb i Danmark

Ved bytning af vare til andre modeller/størrelser etc. betaler køberen for fragten retur til MOLECULE CLOTHING
MOLECULE CLOTHING afholder herefter udgiften for at fremsende den ønskede vare.
På denne måde deles udgiften ligeligt mellem parterne.

Bytte af vare ved køb i øvrige lande

Ved bytning af vare til andre modeller/størrelser etc. betaler køberen for fragten retur til MOLECULE CLOTHING. Ordren annulleres herefter og beløbet for købet minus fragtomkostningerne i det oprindelige køb returneres til købers konto.

Køber skal herefter foretage nyt køb og afholde udgifter for fragten på ny.

Refundering

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refundering af købesummen. Refundering sker normalt ved tilbagebetaling til det betalingskort/mobile pay der er anvendt til købet.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen minus gebyr til fragt i forbindelse med købet til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamationsret".

Fortrydelsesret

Der ydes 14 dages fuld returret/fortrydelsesret (med mindre andet fremgår under særlige tilbud - fx julesalg med længere returret). Efter det 14 dage som regnes fra når pakken er afhentet af kunden i pakkeshop til det kan dokumenteres, at den er indleveret hos pakkeshop til returnering - bortfalder returretten.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering afholdes af køber. For praktiske detaljer - se punktet Bytte, reklamation og varereturnering

Pakker sendes med GLS til MOLECULE CLOTHINGs lager:

MOLECULE CLOTHING
c/o Greencarrier
Skagerakvej 7
2150 Nordhavn

ved at bruge følgende link til en pakkelabel KLIK HER

Køber betaler selv fragten retur til MOLECULE CLOTHING, dog kun 45 kr. ved brug af ovenstående link.

HUSK: At vedlægge en håndskreven seddel eller følgeseddel/faktura og påføre:

 • Navn
 • Ordrenummer
 • HVAD der ønskes byttes til og/eller refundesSåfremt der ikke er vedlagt en seddel, så foretages intet før vi modtager henvendelse pr. mail eller lignende.

 

Gavekort

Vælg det ønskede beløb og "Tilføj til kurv".

Du kan sagtens handle videre i webshoppen helt som normalt. Du bliver selvfølgelig ikke opkrævet fragt for gavekortet, men vil blive opkrævet fragt såfremt du handler andre varer for under 999kr.

Når du har gennemført købet modtager du en ordrebekræftelse på den mailadresse du har oplyst ved ordregennemgangen. I ordrebekræftelsen fremgår en unik kode til gavekortet, som du kan skrive i en personlig hilsen eller videresende til den heldige modtager.

Gavekortet kan IKKE ombyttes til kontanter, ligesom købte varer via gavekortet heller ikke kan byttes til kontanter, men alene ombyttes til andre varer. Gavekortet har en varighed af 1 år fra købsdato.

SIKKER BETALING

Betaling med kreditkort - eksempel med Dankort

Om du betaler med Dankort (eller andre godkendte kreditkort) på Internettet, via post- og telefonordre eller om du tager kortet med i fysiske forretninger gør ingen forskel. Det er den samme transaktion, der sker.

Virkemåde

Den overordnede virkemåde er, at informationerne fra Dankortet bliver transporteret via Internettet, når en betaling foretages. Dette gælder faktisk lige meget om betalingen vedrører Internethanddel, post- og telefonordre eller fra salg i fysiske forretninger.

Sikring via kryptering

Dankort informationerne bliver transporteret krypteret med 128 bit SSL mellem dig og Epay. Informationerne fra et dankort krypteres således i en browser, der understøtter SSL. Krypteringen sikrer, at uvedkommende ikke kan aflytte dine oplysninger og sikrer dermed dig og din betaling.

Efter modtagelse af Dankort informationerne, sendes informationerne videre mod Nets, der foretager selve trækket på dit dankort.

Betaling med Dankort vil fremgå af dit næste kontoudtog fra banken.

Det er enkelt, det er sikkert og det er samme procedure teknisk, som almindelig handel i fysiske butikker med Dankort maskiner.

Har du spørgsmål til vores betingelser, så kontakt os endelig. Gå til vores kontaktformular klik her