Cart 0

Du har opnået fri fragt på din ordre You are 999 kr away from free shipping.
Tilføj ordre note
Ikke flere produkter tilgængelige for køb

Andre købte også
Subtotal Gratis
Fragt og rabatkoder bliver beregnet ved kassen.

Bytte & retur OLD!

Pakker sendes til Molecule Clothings lager:

Molecule Clothing
Skagerrakvej 7
2150 Nordhavn

Pakker sendt til pakkeshop bliver IKKE hentet!

Du bestemmer selv som kunde hvilken fragtudbyder du ønsker at bruge, men kan med fordel købe en pakkelabel til GLS for kun 45 kr. ved at bruge følgende link til en pakkelabel.

Vær dog opmærksom på at du videresendes til Shipmondos hjemmeside, og Shipmondo er din aftalepart når du køber en pakkelabel her – KLIK HER

Køber betaler selv fragten retur til Molecule Clothing, dog kun 45 kr. ved brug af ovenstående link.

  

HUSK ved retur /ombytning: At vedlægge en håndskreven seddel eller følgeseddel/faktura og påføre:

  • Navn
  • Ordrenummer
  • Hvilken model, størrelse og farve der ønskes byttes til
  • Eller om varen ønskes refunderet

  

Bytte 

Såfremt du ønsker varen byttet til en anden model/størrelse/farve, så sendes denne uden beregning. 

  

Retur 

Såfremt du ønsker at få refunderet dit køb, eller dele deraf er dette muligt. Såfremt du kun ønsker dele af dit køb refunderet, tilbagebetales købsfragten ikke.

  

Håndtering

Der håndteres bytte/retur 1 gang om ugen, hvorfor der går max 14 dage fra vi modtager din returpakke til der er sendt retur fra os.

  

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

  

For at se vores generelle betingelser KLIK HER