Returnering

Pakker sendes til MOLECULE CLOTHINGs lager:
MOLECULE CLOTHING
c/o Greencarrier
Skagerakvej 7
2150 Nordhavn

Du bestemmer selv som kunde hvilken fragtudbyder du ønsker at bruge, men kan med fordel købe en pakkelabel til GLS for kun 45 kr. ved at bruge følgende link til en pakkelabel.

Vær dog opmærksompå at du videresendes til Shipmondos hjemmeside, og Shipmondo er din aftalepart når du køber en pakkelabel her – KLIK HER

Køber betaler selv fragten retur til MOLECULE CLOTHING, dog kun 45 kr. ved brug af ovenstående link.

HUSK ved ombytning: At vedlægge en håndskreven seddel eller følgeseddel/faktura og påføre:

  • Navn
  • Ordrenummer
  • HVAD der ønskes byttes til

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

For at se vores generelle betingelser KLIK HER