(Danmark: fra 39kr. - Fri fragt ved køb over 199kr.)
LANGUAGE:
Fragt 75 SEK
LANGUAGE:
WORLDWIDE SHIPPING (from USD 7.99)
LANGUAGE:
LANGUAGE:

MOLECULE CLOTHING

MOLECULE CLOTHING

Hos MOLECULE CLOTHING har vil ALT i streetwear, cargopants og basics. Det betyder at du ikke behøver at lede andre steder for at blive udstyret med alle de nyeste styles inden for streetwear og accessories.

Vi har base i København, og er inspirerede af de styles vi ser i gadebilledet. Vi leverer blot de muligheder der gør, at du kan sammensætte din egen unikke stil af streetwear og udtrykke dig gennem den.

Vores fokus ligger på at have et stort udvalg af vores forskellige mærker, så du kan være sikker på at finde noget der passer til dig og din stil, uanset hvornår du har brug for det.

MOLECULE STARTEDE SOM ELFUEGO.DK.

EL FUEGO er et dansk tøjmærke, som så dagens lys i 2006.

I de første 10 år lå mærket under sin egen hjemmeside ELFUEGO.dk. I 2018 skiftede vi så endelig navn til MOLECULE.dk, og vores mål er at blive Skandinaviens største forhandler af MOLECULE.

SIDEN 2015 HAR VI FORHANDLET MOLECULE PÅ VORES SIDE.

Vi har gennem flere år samarbejdet med mærket MOLECULE, som bl.a. har produceret kollektioner af cargo pants og cargo shorts i det kendte Molecule materiale og designs specielt til os under mærket EL FUEGO.

MOLECULE er af en helt exceptionel kvalitet, hvilket de er blevet verdenskendte for. Dette skyldes blandt andet, at de blev inspirerede af det thailandske militær og ville være i stand til at levere fedt tøj af meget høj kvalitet, som kan bruges igen og igen.

I dag køber vi store partier af hele Molecules kollektion med den ambition at være den største MOLECULE forhandler i Danmark.

Vores forretningsfilosofi er, at der skal være kort fra køber til os som sælger.

Det skal være en god oplevelse både at handle på vores webshop, men også at møde os på festivaler. Det er netop kontakten med kunderne, der er vores største motivation.

Vi er derfor altid interesseret i din mening og din feedback og forsøger derfor i videst omfang at være tilgængelige både via vores webshop, mail, facebook og Trustpilot.

Den nemmeste måde er at bruge vores kontaktformular klik her

Tak fordi du gav dig tid til at læse lidt om os.

Rigtig god shoppelyst.

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig MOLECULE CLOTHING (molecule.dk) nyhedsbrevet ved at indtaste din mail i feltet forneden og klik på "Tilmeld".

Du modtager herefter en mail, hvor du skal bekræfte din indtastede mail, hvorefter du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Vi sender ca. 2 nyhedsbreve om måneden med gode tilbud, historier om vores hverdag og når vi får nye modeller og fyldt op på lageret.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Følg os også på Facebook og Instagram

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Submit our newsletter for MOLECULE CLOTHING (molecule.dk) by entering your mailadress in the field below and click the "Submit" button.

You will receive a confirmation mail.

We send out aprox 2 newsletters per month with hot offers, storys from our everyday life and when we receives new models and fill up our stock.

You can unsubmit at any time.

You are also welcome to follow us on Facebook and Instagram