Handelsbetingelser

GENERELLE BETINGELSER

Ved at foretage køb hos Molecule Clothing ApS accepterer du samtidig en aftaleindgåelse. De forskellige betingelser for køb finder du opdelt i forskellige kategorier her på denne side.

Denne aftaleindgåelse skal i forbindelse med et køb på siden godkendes i forbindelse med gennemgangen af købet under punktet "AFGIV ORDRE", hvor du skal sætte flueben i "Jeg har læst og accepterer webshoppens Vilkår og betingelser " for at gennemføre købet.

Aftaleindgåelsen omfatter følgende:

 

GENERELLE OPLYSNINGER

Molecule Clothing ApS
CVR-nr. 44559307
Skagerrakvej 7
2150 Nordhavn
Mail: support@molecule.dk
Tlf.: +45 31 15 33 88

 

BETALING
Molecule Clothing ApS modtager betaling med:

 • Dankort/VISA-Dankort
 • eDankort
 • Visa Electron
 • Mastercard, Maestro
 • JCB
 • American Expres
 • Mobile pay
 • Viabill (gebyr og rentefri afbetaling)
 • Paypal
 • Klarna
 • Anyday split

 

RESERERTATION AF BELØB

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller 

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder. 

 

GEBYRER

Vi tager ingen kortgebyrer og alle betalinger vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Molecule Clothing ApS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med pbs.

Molecule Clothing ApS anvender endvidere "Dankort secured by Nets" for højere sikkerhed og for at imødegå svindel.

 

LEVERING I DANMARK
Molecule Clothing ApS leverer med GLS, Postnord og DHL express. Levering sker efter ønsker enten til døren eller til pakkeshop/pakkepoint alt efter fragtudbyders muligheder.

Under ordregennemgangen har du som kunde selv mulighed for at vælge den leveringsform og fragtudbyder du finder mest hensigtsmæssig.

Det forventes at fragtudbyderen lever op til den valgte leveringsfrist, dog er leveringsfristerne vejledende. Såfremt der opstår fejl ved leveringen eller en pakke helt bortkommer hjælper Molecule Clothing ApS kunden med at finde pakken / få sin ordre frem. Denne proces kan dog forlænge leveringstiden

 

LEVERING TIL ØVRIGE LANDE
Molecule Clothing ApS leverer med GLS, Postnord og DHL til døren eller pakkeshop nær modtager.

 

REKLAMATIONSRET
Molecule Clothing ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:
Molecule Clothing ApS
Skagerrakvej 7
2150 Nordhavn

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

 
BYTTE, REKLAMATION OG VARERETURNERING

BYTTE AF VARE VED KØB I DANMARK

Ved bytning af vare til andre modeller/størrelser etc. betaler køberen for fragten retur til MOLECULE CLOTHING, som  herefter afholder udgiften for at fremsende den ønskede vare. På denne måde deles udgiften ligeligt mellem parterne.

 

BYTTE AF VARE VED KØB I ØVRIGE LANDE
Ved bytning af vare til andre modeller/størrelser etc. betaler køberen for fragten retur til MOLECULE CLOTHING. Ordren annulleres herefter og beløbet for købet minus fragtomkostningerne i det oprindelige køb returneres til købers konto. Køber skal herefter foretage nyt køb og afholde udgifter for fragten på ny.

Der håndteres bytte/retur 1 gang om ugen til både Danmark og øvrige lande, hvorfor der går max 14 dage fra vi modtager din returpakke til den er sendt retur fra os.

 

FORTRYDELSESRET
Der ydes 14 dages fuld returret/fortrydelsesret (med mindre andet fremgår under særlige tilbud - fx julesalg med længere returret).

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til support@molecule.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Omkostninger til returnering afholdes af køber. For praktiske detaljer - se punktet Bytte, reklamation og varereturnering

 

Pakker sendes til MOLECULE CLOTHINGs lager:
Molecule Clothing ApS
Skagerrakvej 7
2150 Nordhavn

Du bestemmer selv som kunde hvilken fragtudbyder du ønsker at bruge, men kan med fordel købe en pakkelabel til GLS for kun 45 kr. ved at bruge følgende link til en pakkelabel.

Vær dog opmærksompå at du videresendes til Shipmondos hjemmeside, og Shipmondo er din aftalepart når du køber en pakkelabel her – KLIK HER

Køber betaler selv fragten retur til MOLECULE CLOTHING, dog kun 45 kr. ved brug af ovenstående link.

 

HUSK ved ombytning: At vedlægge en håndskreven seddel eller følgeseddel/faktura og påføre:

 • Navn
 • Ordrenummer
 • HVAD der ønskes byttes til

 

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 
SIKKER BETALING

BETALING MED KREDITKORT - EKSEMPEL MED DANKORT
Om du betaler med Dankort (eller andre godkendte kreditkort) på Internettet, via post- og telefonordre eller om du tager kortet med i fysiske forretninger gør ingen forskel. Det er den samme transaktion, der sker.

 

VIRKEMÅDE
Den overordnede virkemåde er, at informationerne fra Dankortet bliver transporteret via Internettet, når en betaling foretages. Dette gælder faktisk lige meget om betalingen vedrører Internethanddel, post- og telefonordre eller fra salg i fysiske forretninger.

 

SIKRING VIA KRYPTERING
Dankort informationerne bliver transporteret krypteret med 128 bit SSL mellem dig og Quickpay. Informationerne fra et dankort krypteres således i en browser, der understøtter SSL. Krypteringen sikrer, at uvedkommende ikke kan aflytte dine oplysninger og sikrer dermed dig og din betaling.

Efter modtagelse af Dankort informationerne, sendes informationerne videre mod Clearhaus, der foretager selve trækket på dit dankort. Betaling med Dankort vil fremgå af dit næste kontoudtog fra banken. Det er enkelt, det er sikkert og det er samme procedure teknisk, som almindelig handel i fysiske butikker med Dankort maskiner.

Har du spørgsmål til vores betingelser, så kontakt os endelig. Gå til vores kontaktformular KLIK HER

 

PERSONDATAPOLITIK
Ingen personlige oplysninger der registreres hos MOLECULE CLOTHING, bliver på noget tidspunkt  solgt til tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres hos MOLECULE CLOTHING på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status via MIN KONTO.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos MOLECULE CLOTHING, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra MOLECULE CLOTHING. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Den dataansvarlige på molecule.dk er MOLECULE CLOTHING

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: support@molecule.dk

 

TRUSTPILOT
MOLECULE CLOTHING anvender Trustpilot for at øge din sikkerhed for en sikker handel. Du modtager efter købet en autogenereret mail fra Trustpilot ca. 3 dage efter dit køb og en reminder ca. en uge efter dit køb med opfordring om at vurdere os på Trustpilot.

Ved at indgå en handel med MOLECULE CLOTHING accepterer du samtidig ovenstående procedure.

 

COOKIES

Dit samtykke gælder for følgene domæner:

molecule.dk

Cookie politikken er sidst opdateret d. 24.02.2024

 
Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, tablet eller mobiltelefon. En cookie er ikke et program, der kan indeholde skadelige programmer eller virus.

 
Hjemmesidens brug af cookies

Cookies kan være nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvender vi cookies som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

Så kort fortalt bruger vi cookies til:

 • At optimere brugerens oplevelse af sitet,
 • At optimere design på en hjemmeside,
 • At udvikle webstatistik,
 • At målrette markedsføring til brugere.
 
Hvor længe bliver cookies gemt?

Der findes grundlæggende to typer cookies, "midlertidige" og "permanente". De midlertidige cookies er knyttet til det aktuelle besøg på power.dk og slettes automatisk, når du lukker din webbrowser. De permanente cookies vil derimod blive opbevaret dine enheder og browsere. De permanente cookies sletter sig selv når deres levetid udløber, men vil blive fornyet hver gang du besøger molecule.dk 

 
Hvordan sletter man cookies?

Cookies du tidligere har accepteret, kan sagtens slettes. Hvordan du sletter disse afhænger af den browser du bruger (Chrome, Firefox, Safari etc.) og på hvilken enhed (mobil, tablet, pc, mac).

Det er typisk under Indstillinger - Sikkerhed og Privatliv, men kan variere fra browser til browser. Hvilken enhed/browser bruger du - klik på det relevante link:

 
Ændring af dit samtykke

Du ændrer dit samtykke ved enten at slette cookies fra browseren eller ved at ændre dit oprindelige valg ved at klikke på "Persondata - og cookiepolitik", som du finder nederst i footeren i bunden af shoppen under Information. 

Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 
Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Selve cookiepolitikken bliver opdateret hver måned af Cookie Information. Har du spørgsmål cookiepolitikken, kan du kontakte Cookie Information via deres hjemmeside ved at klikke her. Og du skal altid være velkommen til at tage fat i os her. 

 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte support@molecule.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Molecule Clothing ApS
Skagerrakvej 7
2150 Nordhavn
E-mail: support@molecule.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________    Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 24. februar 2024

Kurv

Ikke flere produkter tilgængelige for køb