Om os

Molecule er et thailandsk mærke designet og produceret af en familie i Bangkok. De første cargo shorts så dagens lys i 1998 og den allerførste farve var faktisk orange. Derefter blev farverne grå, sort og olive green sat i produktion og alle 4 farver har siden i over 20 år været et varetegn for Molecule Clothing. 

Igennem årene er der kommet flere og flere modeller shorts og desuden er varesortimentet udviddet med både cargo bukser, bælter, t-shirts, jakker og accessories.

Vi er stolte af at kunne bryste os med at være både officiel Molecule forhandler og herunder både have agenturet og varemærkesikringen på brandet. Vi har et helt unik samarbejde med Molecule Clothing Thailand, som vi besøger hvert år. 

Vi leverer til hele verden og udvikler løbende vores webshop med nye funktioner, billeder og SoMe tiltag, så du som kunde både kan føle dig tryg og inspireret hver gang du besøger vores shop.

Du finder os under både molecule.dk (dansk shop), molecule.se (svensk shop) og moleculeclothing.online (worldwide).

Vi har base i København Danmark og vores lager ligger i Frihavnen i Nordhavn og er derfor ikke åbent for personlig henvendelse. 

Alt hvad du køber i shoppen er på lager her og nu, så du skal ikke bekymre dig om du bliver tillagt told eller ikke kan få din ordrer leveret, fordi vi først skal have det sendt fra et fjernlager i udlandet. Vi forsøger altid at være i tæt kontakt med vores kunder og have en åben dialog både på sociale medier og ved kontakt via mail eller telefon. 

Tak fordi du gav dig tid til at læse lidt om os - hvis du har spørgsmål af nogen karakter, er du altid velkommen til at kontakte os.


Venlig hilsen

Molecule Clothing Denmark

Kurv

Ikke flere produkter tilgængelige for køb